پودر انجیر نرم کردن گوشت
در بین خیلی از خانم های خانه دار و رستوران ها برخورد داشتید با سفتی و بدپختی گوشت قرمز که با پودر انجیر به راحتی میتوان این مشکل را حل کرد و گوشت را بسیار نرم و ترد کرد.
نکات لازم:
- نیز توجه داشته باشید که طعم گوشت را تغییر نمی دهد و از این بابت نگرانی برای شما نیست
- گوشت آغشته به پودر نباید مدت زمان طولانی در این حالت بماند چون گوشت را خیلی نرم میکنه و حتی سیخ کبابی در آن از شدت نرمی قرار نمیگیرد.
برای این منظور میتوانید برای تهیه پودر انجیر کبابی با ما تماس گرفته و توضیحات لازم داده شود
این پودر به صورت عمده و فروش جزئی انجام می شود.
همین الان برای سفارش تماس گرفته.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.