پودر انجیر نرم کردن گوشت

پودر انجیر نرم کردن گوشت

در بین خیلی از خانم های خانه دار و رستوران ها برخورد داشتید با سفتی و بدپختی گوشت قرمز که با پودر انجیر به راحتی میتوان این مشکل را حل کرد و گوشت را بسیار نرم و ترد کرد.

نکات لازم:

  • نیز توجه داشته باشید که طعم گوشت را تغییر نمی دهد و از این بابت نگرانی برای شما نیست
  • گوشت آغشته به پودر نباید مدت زمان طولانی در این حالت بماند چون گوشت را خیلی نرم میکنه و حتی سیخ کبابی در آن از شدت نرمی قرار نمیگیرد.

برای این منظور میتوانید برای تهیه پودر انجیر کبابی با ما تماس گرفته و توضیحات لازم داده شود

این پودر به صورت عمده و فروش جزئی انجام می شود.

همین الان برای سفارش تماس گرفته.

۳/۵ ( ۶ نظر )
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *